Cykelreparatör i Falun. Här finns alla cykelreparatörer i Falun som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Falun

Annons:

Duktig cykelreparatör i Falun - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Falun som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Falun och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Falun. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Falun

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Falun:
Annons:

Cykel & Fjällspecialisten
Slagg. 11
791 71 FALUN


BikeTown
N. Järnvägsg. 21 B
791 35 FALUN

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Falun

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Falun så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Falun

I Falun hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Falun om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Falun.

I Falun fanns det sammanlagt 2 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Falun. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Falun som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Dalarna.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.