Cykelreparatör i Kälarne. Här finns alla cykelreparatörer i Kälarne som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Kälarne

Annons:

Duktig cykelreparatör i Kälarne - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Kälarne som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Kälarne och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Kälarne. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Kälarne

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Kälarne:
Annons:

Kälarne Cyckel & Sport, Kjell Erixon
Söderv. 7
840 64 Kälarne

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Kälarne

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Kälarne så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Kälarne

I Kälarne hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kälarne om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Kälarne.

I Kälarne fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Kälarne. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Kälarne som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Jämtland.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.