Cykelreparatör i Bor. Här finns alla cykelreparatörer i Bor som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Bor

Annons:

Duktig cykelreparatör i Bor - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Bor som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Bor och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Bor. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Bor

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Bor:
Annons:

Carlsson Smides- o. Järnaffär AB
Fabriksv. 6
330 15 BOR

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Bor

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Bor så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Bor

I Bor hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bor om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Bor.

I Bor fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Bor. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Bor som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Jönköping.