Cykelreparatör i Ålem. Här finns alla cykelreparatörer i Ålem som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Ålem

Annons:

Duktig cykelreparatör i Ålem - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Ålem som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Ålem och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Ålem. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Ålem

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Ålem:
Annons:

Ålems Järnhandel
Alsteråv. 40
384 40 ÅLEM

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Ålem

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Ålem så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Ålem

I Ålem hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ålem om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Ålem.

I Ålem fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Ålem. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Ålem som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Kalmar.