Cykelreparatör i Kalmar. Här finns alla cykelreparatörer i Kalmar som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Kalmar

Annons:

Duktig cykelreparatör i Kalmar - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Kalmar som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Kalmar och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Kalmar. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Kalmar

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Kalmar:
Annons:

Cykelogen
Verkstadsg. 5
392 39 Kalmar


Adels Cykel & Sport AB
Väpnareg. 4
393 50 Kalmar


TEAM SPORTIA
Polhemsg. 3
392 39 Kalmar


Adelgatans Cykel Och Sport AB
Väpnareg. 4
393 50 Kalmar


Rollmek AB
Franska v. 8
393 56 Kalmar


Cupra AB
Tre Vänners v. 58
393 59 KALMARStig Nilsson Cykelaffär AB
Sandåsg. 1


Sportson Kalmar
Erik Dahlbergs v. 31
392 39 Kalmar

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Kalmar

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Kalmar så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Kalmar

I Kalmar hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kalmar om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Kalmar.

I Kalmar fanns det sammanlagt 8 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Kalmar. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Kalmar som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Kalmar.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.