Cykelreparatör i Haparanda. Här finns alla cykelreparatörer i Haparanda som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Haparanda

Annons:

Duktig cykelreparatör i Haparanda - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Haparanda som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Haparanda och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Haparanda. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Haparanda

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Haparanda:
Annons:

JIMs Cykel & Sol
Ö. Kyrkog. 5
953 37 HAPARANDA

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Haparanda

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Haparanda så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Haparanda

I Haparanda hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Haparanda om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Haparanda.

I Haparanda fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Haparanda. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Haparanda som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Norrbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.