Cykelreparatör i Kalix. Här finns alla cykelreparatörer i Kalix som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Kalix

Annons:

Duktig cykelreparatör i Kalix - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Kalix som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Kalix och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Kalix. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Kalix

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Kalix:
Annons:

TEAM SPORTIA
Strandg. 10
952 33 KALIX


Kalix Däck & Cykel AB
Vattenv. 15
952 35 KALIX

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Kalix

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Kalix så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Kalix

I Kalix hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Kalix.

I Kalix fanns det sammanlagt 2 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Kalix. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Kalix som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Norrbotten.