Cykelreparatör i Överkalix. Här finns alla cykelreparatörer i Överkalix som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Överkalix

Annons:

Duktig cykelreparatör i Överkalix - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Överkalix som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Överkalix och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Överkalix. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Överkalix

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Överkalix:
Annons:

Åströms Cykel & Motor
Bagarv. 23
956 32 överkalix

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Överkalix

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Överkalix så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Överkalix

I Överkalix hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överkalix om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Överkalix.

I Överkalix fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Överkalix. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Överkalix som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Norrbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.