Cykelreparatör i Övertorneå. Här finns alla cykelreparatörer i Övertorneå som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Övertorneå

Annons:

Duktig cykelreparatör i Övertorneå - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Övertorneå som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Övertorneå och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Övertorneå. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Övertorneå

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Övertorneå:
Annons:

Samhall AB
Älvv. 3
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Övertorneå

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Övertorneå så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Övertorneå

I Övertorneå hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Övertorneå om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Övertorneå.

I Övertorneå fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Övertorneå. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Övertorneå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Norrbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.