Cykelreparatör i Billesholm. Här finns alla cykelreparatörer i Billesholm som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Billesholm

Annons:

Duktig cykelreparatör i Billesholm - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Billesholm som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Billesholm och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Billesholm. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Billesholm

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Billesholm:
Annons:

Jönssons Cykelaffär, Sven
Billesholmsv. 95
267 71 Billesholm

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Billesholm

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Billesholm så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Billesholm

I Billesholm hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Billesholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Billesholm.

I Billesholm fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Billesholm. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Billesholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Skåne.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.