Cykelreparatör i Limhamn. Här finns alla cykelreparatörer i Limhamn som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Limhamn

Annons:

Duktig cykelreparatör i Limhamn - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Limhamn som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Limhamn och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Limhamn. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Limhamn

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Limhamn:
Annons:

Henriksson Cykel o. Motor, B
Ryglev. 13
216 22 LIMHAMN


Bike Masters
Getg. 48
216 16 Limhamn

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Limhamn

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Limhamn så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Limhamn

I Limhamn hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 2 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Limhamn. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Limhamn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Skåne.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.