Cykelreparatör i Bålsta. Här finns alla cykelreparatörer i Bålsta som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Bålsta

Annons:

Duktig cykelreparatör i Bålsta - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Bålsta som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Bålsta och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Bålsta. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Bålsta

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Bålsta:
Annons:

Tores Cykel & Sport AB
Klövervägen 19 A
746 37 BÅLSTA

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Bålsta

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Bålsta så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Bålsta

I Bålsta hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bålsta om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Bålsta.

I Bålsta fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Bålsta. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Bålsta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Uppsala.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.