Cykelreparatör i Umeå. Här finns alla cykelreparatörer i Umeå som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Umeå

Annons:

Duktig cykelreparatör i Umeå - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Umeå som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Umeå och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Umeå. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Umeå

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Umeå:
Annons:

Cykel & Skidservice i Umeå AB
N. Ersmarksg. 51
903 44 UMEÅ


Cykel & Mopedhandlaren i Umeå AB
Häradshövdingeg. 11
903 31 UMEÅ


CM Cykel & Fritid AB
Yrkesv. 1
904 20 Umeå


Händige Herrn
Förrådsv. 13
901 32 Umeå


Umeå Cykelsport
Kvarnstensv. 7
903 55 UMEÅ

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Umeå

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Umeå så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Umeå

I Umeå hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Umeå om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Umeå.

I Umeå fanns det sammanlagt 5 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Umeå. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Umeå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Västerbotten.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.