Cykelreparatör i Askim. Här finns alla cykelreparatörer i Askim som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Askim

Annons:

Duktig cykelreparatör i Askim - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Askim som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Askim och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Askim. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Askim

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Askim:
Annons:

Mariaplans Cykelaffär AB
Datav. 6 B
436 32 ASKIM

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Askim

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Askim så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Askim

I Askim hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Askim om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Askim.

I Askim fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Askim. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Askim som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Västra Götaland.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.