Cykelreparatör i Lerum. Här finns alla cykelreparatörer i Lerum som kan reparera cyklar

Cykelreparatör i Lerum

Annons:

Duktig cykelreparatör i Lerum - här hittar du alla cykelreparatörer och cykelverkstäder i Lerum som kan hjälpa dig med att serva och laga din cykel. Om du bor i närheten av Lerum och behöver hjälp med din cykel kan du nedan hitta de bästa cykelverstäderna och cykelreparatörerna i Lerum. Några exempel på saker du kan få hjälp med inkluderar att byta cykeldäck, laga punktering, cykelservice och mycket mer inom cyklar.

Cykelreparatörer i Lerum

Nedan är listan över alla cykelreparatörer i Lerum:
Annons:

Cykelfyndet
Göteborgsv. 2 B
443 30 LERUM

Annons:

Serva cykel på cykelverkstad i Lerum

Genom att besöka någon av de olika cykelreparatörer som finns i Lerum så kan du i deras cykelverkstad få hjälp med service till din cykel. T.ex. att byta cykeldäck, justera växlarna eller byta bromskloss till handbromsen.

Cykelfakta om Lerum

I Lerum hittar man som bekant minst en cykelreparatör, nedan finns lite allmän fakta om orten:

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lerum om du vill veta mer än bara saker relaterat till cyklar och cykelreparatörer i Lerum.

I Lerum fanns det sammanlagt 1 olika cykelreparatörer och cykelverkstäder att välja mellan när du vill få hjälp med cykelservice eller reparation av cykel i Lerum. Om du ändå inte hittar någon cykelreparatör i Lerum som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en cykelverkstad eller cykelreparatör i andra orter i Västra Götaland.

Städer med cyklar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra cykelreparatör där du kan få hjälp med service av cykel och reparation av cykel.